voor elk interieur de juiste vitrine

heeft u in de standaard series niet aangetroffen wat u zocht? Neemt u dan met ons contact op. Wij kunnen standaard vitrines net even naar wens aanpassen als dat voldoende is. Heeft u totaal andere wensen of wilt u bij voorbeeld als winkelketen uw eigen vitrine-productieserie met logo of een andere specifieke wens? Dan heeft as vitrines de oplossing. Voor elke klant, de juiste vitrine; Een vitrine op maat, volledig afgestemd op uw interieur/ huisstijl en specifieke wensen.

met meer dan 35 jaar ervaring en een grote productiecapaciteit zijn wij in staat de juiste vitrine voor u te ontwerpen en te produceren. Welke vorm of van welke grootte en in welke serieaantallen. In de historie van ons bedrijf hebben wij productieaantallen van enkele tot honderden stuks mogen verzorgen. Van tientallen meters vitrine tot een vrijstaande zuil met glazen kubus. Van vitrinekast tot toonbank. Volglasvitrines en vitrines waarbij (gebogen) glas wordt gecombineerd met hout, rvs, beton, led-verlichting of andere materialen. Welk interieur u ook voor ogen hebt, samen met a•s vitrines creëert u een verrassende productpresentatie!

levertijden zijn altijd in overleg, maar door onze eigen werkplaats kunnen wij snel reageren op de vraag uit de markt. Vraagt u vrijblijvend bij ons een offerte aan, en ervaar dat maatwerk geen kostbare zaak hoeft te zijn!

as vitrines, sinds 1976 uw specialist in standaard en maatwerkvitrines!