voor elk interieur de juiste vitrine

wilt u producten of bezienswaardigheden overtuigend presenteren? Wilt u objecten volledig zichtbaar maken – maar ook beschermen tegen aanraking, stof of diefstal? Dan heeft as vitrines de oplossing.

als specialist in vitrines hebben wij een unieke collectie vitrines en produceren wij in onze eigen werkplaats iedere gewenste vitrine.

met deze site en onze showroom hopen wij u een indruk te geven van de mogelijkheden. Wij mogen met recht vermelden dat we naast de naar wens geproduceerde vitrines en vitrinewanden, u de grootste collectie vitrines van de benelux bieden!

kwaliteit
al onze vitrines zijn van hoge kwaliteit en tot in detail afgewerkt. U ziet dat bijvoorbeeld aan de scharnieren, koppelingen of uv-verlijming, ingebouwde spotjes en andere details. Dat zijn details die niet eenvoudig op de foto’s van sites naar voren komen, maar die wel het verschil maken. Op deze site ziet u daarom wel de nodige details, echter voor een compleet beeld heten wij u graag welkom in onze showroom te wateringen (den haag).

plaatsing
of u een maatwerkvitrine of een standaard vitrine nodig hebt, wij kunnen zorgdragen voor de plaatsing van de vitrine. Bekijk onze mogelijkheden en neemt u vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat!

as vitrines, sinds 1976 uw specialist in standaard en maatwerkvitrines!

over ons logo
over ons vitrine
Over_ons_meiden
waar vindt u ons?